fbpx

Inschrijving gesloten

De inschrijving op de certificaten is gesloten. De belangstelling is overweldigend. Alle certificaten zijn verkocht en de inschrijvers hebben een mail ontvangen over de toewijzing.

Veel belangstelling voor Hooibroekencertificaten

imageOp 22 februari j.l. zijn we gestart met de inschrijving voor Hooibroekencertificaten. Meteen vanaf het begin werd duidelijk dat er veel belangstelling was voor de certificaten. Binnen een week was er al op meer dan de helft van de beschikbare certificaten (3.800 stuks) ingeschreven.

Inmiddels staat de inschrijving een kleine maand open en we kunnen melden dat we de 3.800 ruimschoots zijn gepasseerd. En dat betekent dat we het 50% lokaal eigendom van het zonnepark ook echt gaan realiseren!

Omdat de som van de inschrijvingen het aantal beschikbare certificaten overschrijdt, gaan we de certificaten verdelen volgens de zogenoemde baksteen-methode. Lees hier hoe de toewijzing in z’n werk gaat.

Voor alle duidelijkheid; iedere inschrijver krijgt certificaten toegewezen. En het maakt daarbij niet uit of je al vroeg of wat later hebt ingeschreven. Zodra de inschrijving gesloten is (na 31 maart 2024) kunnen we de balans opmaken en bekijken hoeveel certificaten we aan de inschrijvers kunnen toekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *