fbpx

Inschrijving gesloten

De inschrijving op de certificaten is gesloten. De belangstelling is overweldigend. Alle certificaten zijn verkocht en de inschrijvers hebben een mail ontvangen over de toewijzing.

10 redenen om mee te doen

  1. Mede dankzij jou wordt het zonnepark mogelijk!
  2. Je bent via Energiek Heuden mede-initiatiefnemer van het zonnepark, samen met heel veel andere inwoners van Heusden.
  3. Je werkt eraan mee om de CO2-uitstoot te verminderen en zo de opwarming van de aarde te beperken.
  4. Je helpt eraan mee om de gemeente Heusden energieneutraal te krijgen: energie uit jouw eigen woonplaats vóór jouw eigen woonplaats.
  5. Ook als je op je eigen huis geen zonnepanelen wilt of kunt laten plaatsen, investeer je toch mee in zonne-energie.
  6. Niet alleen jijzelf profiteert van lokale, duurzame energie, maar ook je eventuele kinderen en kleinkinderen profiteren: het zonnepark blijft 25 jaar actief.
  7. Je deelt mee in de winst van het zonnepark en krijgt een mooi rendement op je ingelegde geld.
  8. Je kunt ook Hooibroekencertificaten (belastingvrij) schenken aan je kinderen of kleinkinderen, waardoor ze 25 jaar lang een uitkering krijgen op basis van jouw investering.
  9. Als certificaathouder word je lid van energiecoöperatie Energiek Heusden. Je kunt dan meepraten over het Zonnepark Hooibroeken en andere projecten om de gemeente Heusden energieneutraal te maken.
  10. Een deel van de opbrengsten van het zonnepark gaan naar een duurzaamheidsfonds voor de kern Oudheusden en een duurzaamheidsfonds voor de hele gemeente Heusden. Hieruit worden nieuwe initiatieven voor duurzame energie gefinancierd.